Våra tjänster

Våra Tjänster

Vi säger sällan nej till uppdrag, men detta är några av våra vanligaste tjänster

Snickare

För kortvariga eller långvariga projekt

Däck

Däckskifte är något som våra grovarbetare brukar göra under säsong

Grovis

En hantlangare eller någon som sätter gipsskivor eller packar era varor

Ställning

2-9 meter, nedmontering eller bygge

FÖRDELAR​

Vi bemannar ert företag

Vi kan inte nog understryka hur mycket vi fokuserar på att underlätta er vardag. Kan vi göra något för att hjälpa er så kommer vi göra allt för att ni ska bli mer än nöjda

FAQ

Alla projekt prisätts efter omfattning. Men eftersom att vi inte står för arbetsledning, dyra verktyg eller bilar så kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Billigaste aktuella pris är 320kr / timme ex moms

Vi får ofta förfrågningar med kort varsel. Vi har full förståelse för att er vardag är hektisk och svårplanerad och det är just därför vi finns. Vi kommer göra allt vi kan även om ert projekt startar imorgon.

Vi har idag ungefär 50 personer att tillgå där snittåldern är 30 år. Nästan alla som arbetar hos oss har en bakgrund av fysiska arbeten eller idrott. Vi är mån om att vår personal ska vara glada och trevliga och vi skickar aldrig personer som vi inte tror kommer att bidra på er arbetsplats. 

Vi utgår från Sundsvall men bemannar hela Sverige, vi har haft personal från Gotland i söder till Kiruna i norr och vi eller vår personal är inte främmande för nya platser. 

Vi förstår att vissa projekt är beroende av en massa parametrar och att personalbehovet därför kan ändras under projektets gång. Därför kommer ni enbart behöva betala för faktiskt arbetade timmar. Skulle projektet pausas eller avbrytas så behöver ni bara meddela oss så tar vi hem vår personal och tar inte betalt för ej arbetad tid.

Vi utbildar löpande vår personal både praktiskt och teoretiskt. Saknar vår personal en utbildning som krävs för ett arbete så ser vi till att utbilda den berörda personalen kostnadsfritt för er innan vi startar arbetet.

© 2022 All Rights Reserved